Sani

 
Sydämellisesti tervetuloa EMJOYMUSIC -sivuille!
 
Nimeni on Sani ja olen tämän sivuston ylläpitäjä, musiikinopiskelija ja freelance -muusikko. Toimin pop-duo R.A.E:n laulajana ja Mental Beauty Records -levymerkin tuottajana.
 
Olen aina tuntenut selittämätöntä vetoa musiikin pariin, mutta varsinaisen kutsumukseni löysin vuonna 2010, jolloin päätin lähteä taistelemaan epävarmuuttani ja esiintymispelkoani vastaan aloittamalla laulunharjoittelun ja bänditoiminnan. Syksyllä 2016 siirryin kiinteistöalan työtehtävistä päätoimisen musiikinopiskelun pariin.
 
EMJOYMUSIC -blogin sivuilla pääsette tulevien vuosien aikana seuraamaan sekä opintojeni etenemistä että kehitystäni laulajana ja muusikkona. Pyrin myös jakamaan teille aktiivisesti tietoa oppimistani asioista ja musiikillisista produktioistani. Yksi blogini keskeisistä tavoitteista on tuoda laulamista, laulunharjoittelua ja musiikin perusteita lähemmäs niitä ihmisiä, joille musiikin lähestyminen ei syystä tai toisesta ole muiden kanavien kautta mielekästä tai mahdollista.
 
Blogista löytyvien soittolistojen, artistihaastatteluiden ja tapahtumavinkkien avulla pyrin myös kantamaan oman korteni kekoon suomalaisen musiikkikulttuurin hyväksi.
 
Olen opiskellut viiden eri laulun- ja soitonopettajan johdolla sekä rytmimusiikin että CVT:n perusteita, ja saanut runsaasti äänenhuoltoon liittyviä neuvoja Voice Massage -terapeuteilta, foniatreilta ja hierojilta. Olen myös etsinyt ja kerännyt omatoimisesti tietoa erilaisilta verkkokursseilta, musiikin alan oppikirjoista ja asialle vihkiytyneiltä kollegoilta. Minulla on kokemusta säveltämisestä, sanoittamisesta, solistina toimimisesta ja esiintymisestä useassa eri kokoonpanossa.

Blogissa esitetyt näkemykset ja harjoitukset pohjautuvat lähtökohtaisesti aina omiin tulkintoihini, kokemuksiini ja relevanttina pitämääni "yleiseen", kaikkien saatavilla olevaan tietoon. Mikäli poikkean tästä linjasta, ilmoitan lähdetiedot asianmukaisesti. Vaikka haluan blogissa edistää laulunharjoitteluun liittyvää tietoutta, on tarkoitukseni varsinaisen opettamisen sijaan opetella yhdessä tehostaen myös omaa oppimistani.


En ole musiikin ammattilainen eikä minulla ole opettajan pätevyyttä laulamiseen, soittamiseen tai musiikin alaan teoriassa tai käytännössä. Kirjoitan mielipiteistäni ja kokemuksistani yksityishenkilönä. En ota vastuuta mahdollisesta virheellisesti välittämästäni tiedosta tai siitä aiheutuneista seurauksista. Suosittelen kaikkia laulamisesta kiinnostuneita opiskelemaan laulutekniikkaa yhdessä pätevän opettajan kanssa.


Mukavia lukuhetkiä ;)


Sani