[EMJOYMUSIC] SOITTOLISTA: Gasellit

[EMJOYMUSIC] SOITTOLISTA: Gasellit

Author

Sani

gasellit vernissa r.a.e. soittolista emjoy music keikka live


27.10.17 on päivä jonka ilta kannattaa tässä vaiheessa tallentaa kalenteriin otsikolla "Hiton hyvät bileet", "Gasellit, R.A.E. @ Vernissa" tai "DJ Maysell ihan irti".

Gasellit: tykkiä soundia ja toimiva live

Suomen kielellä kikkailu on aina kiehtonut. Suomiräpin suhteen olen moniruokainen ja tarjontaa on paljon. Helsinkiläinen rap-yhtye Gasellit on kuitenkin omaleimaisuutensa ja tykkien soundin puolesta jotain, jonka pariin palaan vuosi vuodelta uudestaan. Yleensä syksyisin.

Hätä-Miikan, Päkän, Thube Hefnerin ja Musajusan muodostama yhtye käsittelee teksteissään aiheita, joihin on helppo samaistua. Oli kyseessä pikkuklubi, kaupunkifestarit tai jättilavat, tää nelikko tietää miten tehdään hauskaa liveä!

Ja hei, tsekkasitteko tän YleX -artikkelin: Suomirapissa on noussut seksismin aalto, mutta Gasellit ei alista naisia biiseissään: "Olisi vaikeaa katsoa läheisiä naisia silmiin". Arvostan.

Gasellit & R.A.E. Vernissalla tänä perjantaina

Jätän erikseen määrittelemättä sen, kuinka fiiliksissä olen lähdössä lämppäämään tulevaa Vernissan keikkaa :D Varovainen arvioni on, että aika moni räppipää tulee olemaan mun ja Empun showsta vähän ihmeissään, ja hämmentää me tykätäänkin! Etenkin kun meillä on pikku tauon jälkeen dekeissä Kato Ku Mä Vetäsen -biisiltä tuttu DJ Maysell ;) 

Mitä blogin lukijat tykkää Gaselleista?

Etkohengessä tarjoilen teille [EMJOYMUSIC] goes Gasellit -spotifysoittarin, johon nostin kymmenen lempikappalettani yhtyeen musiikkikatalogista:

Toivottavasti nähdään perjantaina ;)

Event Facebookissa
Liput Tiketistä