Haastattelu: Juise Hytönen, Nok Nok

Haastattelu: Juise Hytönen, Nok Nok

Author

Sani

Tässä [EMJOYMUSIC] -blogin erityishaastattelussa toivotetaan tervetulleeksi tuleva vieraskirjoittaja, Nok Nokin keulahahmo ja klubijärjestäjä Juise Hytönen. 

juise hytönen nok nok laulaja lauluntekijä klubijärjestäjä singer songwriter
"Olen kiinnostunut siitä miten koko musa-ala toimii. Monet muusikot väittävät ettei raha kiinnosta heitä, mutta kuitenkin raha vaikuttaa siihen miten pystyy varaamaan studioita, palkkaamaan tuottajia ja maksamaan treenikämpät."

ID: Juise Hytönen
SKILLS: Songwriting, vocals, hyvät bileet
KNOWN FOR: Nok Nok -yhtye, SoffaTV, Miksei aina voi olla Tiistai -klubi

GENRE: Pop
LABEL: Unsigned
BASE: 20m2 työhuone, Kallio

MUSIIKKIVAIKUTTEET

Massive Attack ja Tricky on mun all time rakkaudet, Bluelinesiä voisin kuunnella repeatilla. Musatausta isobroidin kautta suomirock-vaikutteinen: Alangot, Juice… sit tuli Faith No More.

Kuuntelen usein Spotifyn ehdotuksia uusista biiseistä. Paljon kuraakin sieltä tulee, mutta esimerkiksi Dua Lipan New Rules on aika täydellinen biisi joka tuli tolleen vastaan.

PROPSIT

Väinöväinölle. Häneltä löytyy kiinnostus kaikenlaiseen musaan, ja kyky ammattimaiseen tekemiseen pilke silmäkulmassa.
 

juise työhuone kallio nok nok mikseri
Kallion treenis: Samassa työtilassa treenaa 15 muusikkoa ja biisintekijää.

WHATS UP

Eräs hyvä lafka on kiinnostunut parista Nok Nokin biisistä, tuodaan ekaa kertaa laulajaamme Aino Liinojaa studioäänitteille. Duettohommaa, hienoa rompetta.

Lisäksi ollaan tehty Drömmer Killerin (Koppa Kaljaa -tuottaja) kanssa spoken word / trip hoppia, julkaistaan jollain nimellä niitä varmaan tän vuoden puolella. Se on sellasta haikean kaunista syysmusaa.

GOALS

Tavoitteita on ja ei. Koko ajan haluan tehdä hommaa kaikilla tasoilla niin hyvin kun meiän rahkeilla onnistuu, levy-yhtiökommunikaatiota ja sinkkuvalintoja myöten. Kiinnostaa vähän kaikenlainen musiikki, tavoitteellisempi tyyppi fokusoisi enemmän.
 

 

PRO TIPS

“When things get random, randoms get a thing.” Usein musahommat etenee todella satunnaisista kohtaamisista. Juttele kaikenlaisten ihmisten kanssa. Pidä hauskaa musahommissa, silloin sun kanssa on hauskempaa tehdä juttuja ja yhteistyökuvioita aukeaa.

PRO TOOLS

Google Docs ja Evernote ideoiden tallentamiseen. Mulle tulee jatkuvasti teksti-ideoita ja riffejä, joiden järkevä säilöminen muistiin on haastavaa.

KEIKKAMUISTO

Nok Nokin piti vetää 1 oma biisi Tubeconin sivulavalla, sit viime hetkessä veto siirtyikin Hartwall-Areenan päälavalle. Olihan se melkosta laulaa pikkutuhmaa kesäreggaeta tuhannelle 10-vuotiaalle.

TOIVO MUSIIKKIA

Hyviä biisejä isolla bändillä, Sound Explosion Bandin monen solistin vedot pari vuotta sitten oli kovia. Suomen Manu Chao ois kova.

Juisen ensimmäinen artikkeli julkaistaan blogissa 21.10.2017.

Linkkejä:

NOK NOK INSTAGRAM
NOK NOK FACEBOOK
NOK NOK SOUNDCLOUD
NOK NOK YOUTUBE