KEVÄTLUKUKAUSI 2017

KEVÄTLUKUKAUSI 2017

Author

Sani

Moi!

Nyt olen odotellut jo riittävän kauan voidakseni objektiivisesti todeta koko viime syksyn mennneen nenä kiinni musiikinkirjoissa tai soittokopeissa kökkien. Syventävää itseopiskelua ja kotitehtäviä, joista parhaimmat tein kahteen kertaan. Sellainen syksy.

Tällä keväällä oli kuitenkin ollut vähän erilaista asiaa, ja siitä päästään tähän hetkeen kotisohvalla kesäkuun seitsemäntenä klo 8:34 ihmettelemään, että mitä kaikkea tässä on oikein menty läpi ;D
 

hylly ikea vinyylit sani valoranta koti sisustus musiikki kuulumiset blogi teksti artikkeli soundwell
I'm a mess and most of the days I like it ;) Kuva: Fanni-Laura Patanen


RAE
 

Koska statsit paljastavat RAE -uutisten kiinnostavan lukijoita, kerrataanpa vähän niitäkin kuulumisia.

Meidän kevät on ollut täynnä enemmän keikkoja kuin oon koskaan tehnyt ja säädön määrä on ollut maksimaalinen, mutta aina on hommat hoidettu kotiin. Tällä hetkellä juonitaan uutta musiikkia ja loppukesän keikkoja! 

RAE:n keikat buukkaa muuten meikä osoitteessa info@raemusiikki.com ;)

Mitään yksittäisiä huippuhetkiä tai parhaita keikkoja on ihan mahdotonta nostaa esiin, välillä on menty vähintäänkin vertauskuvallisesti kakat housussa, on vedetty akustisesti, testattu peruskoulut ja lukiot, vedetty tyhjille ja täysille saleille. Vireessä ja ilman.
 

 

Roihikas roihus eilen! Gracias!!? @opbeats @eldisofficial @velihiidenmaa #katokumävetäsen #mikämuhunmeni #musakesä

Henkilön R A E (@raevirallinen) jakama julkaisu


Kesäkuun alku pöllysi nostalgiaa kun tehtiin keikka Hard Rock Housessa Eldiksen kanssa. Mulla ja Empun setissä teki upeeta duunia meidän oma dj Vesa Lappalainen, ja Eldiksen dekeissä HRH:ssa luukutti OP BeatsHuuh.

Väitän että ilta ois kuulostanut todella paljon huonommalta ilman Vortex Audion Jaakko Eskelistä, joka miksasi koko illan melko lyhyellä varoitusajalla. Jaakko myös hymyilee randomisti, tai joku sanoi illalla nähneensä :p

RAE:n alkukesän tällä erää viimeinen keikka on ulkoilmasetti Espan puistossa 14.6. klo 16:30.

Ja vaikka ollaankin menty täysillä jo pitkään, niin meno ei oo ennen tätä keikkaa hyytymässä ;) Ollaan saatu paljon palautetta meidän lavaenergiasta ja se tulee olemaan yksi meidän jatkossakin ratatataaaaaa!
 

sani valoranta mental beauty records promootiopäällikkö malmi studio inhimillinen levymerkki
Promootiopäällikkö :D


Mental Beauty Records


Aloitin huhtikuussa promootiopäällikön tehtävät Mental Beauty Records -levymerkillä, joka on voittoa tavoittelematon, Suomen Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama hanke. Yksi hankkeen tavoitteista on tuoda korkealaatuinen musiikin tuotanto-, julkaisu- ja promootiotyö mahdolliseksi niille artisteille, jotka muutoin eivät saa ääntään kuuluviin. 

Meidän studio Malmilla on viittä vaille valmis ja ensimmäisiä artistisainauksia tehdään parhaillaan. Jos koet olevasi levymerkkimme profiiliin sopiva artisti, käy tutustumassa verkkosivuihimme www.mentalbeautyrecords.fi

Demoja voi lähettää osoitteeseen demot@mentalbeautyrecords.fijossa ne kuunnellaan ja arvioidaan tuotantotiimimme toimesta. Vaikka yhteydenottosi ei poikisikaan sopimusta, saat palautetta ja kehitysideoita kappaleillesi!
 

mental beauty records mbr inhimillinen levymerkki label sani valoranta promootiopäällikkö johtoryhmäEMJOY REGGAE


Ollaan ihan viittä vaille saamassa valmiiksi yksi Emjoy -nimelle julkaistava reggaekappale jota oon tänä keväänä työstämässä. Kävin sitä jo Soundwellillä hieromassa Eksun kanssa, alan olla melkein valmis.

Julkaisutahti on ollut sen verran rauhallinen, että mieli on alkanut kääntyä jo uuteen biisiin jota on työstetty taas hieman eri porukoissa ja vaihtelevin soittajin. Kiire ei onneksi ole koska näistä jutuista nautitaan pitkään ja huolella jam jam! :)

Me tehdään myös yksi exclusive salakeikka elokuun alussa, mutta sinne tulee olemaan äärimmäisen vaikeaa löytää eikä se ole Helsingissä. 
 

emjoymusic blogi rehellisesti offbeatilla musiikkiblogi sani valoranta emjoy
Uudistettiin [EMJOYMUSIC] -fb sivun banneria, mutta teema tuskin siirtyy varsinaiseen blogiin. Roaaarrr


Emjoymusic -blogi
 

Tällä viikolla blogissa tullaan tekemään jonkin verran huoltotöitä ja ihan piakkoin sivuille aukeaa uusi.. hmm.. sektio?! :D Tämän kevään aikana olen käynyt tallentamassa muutamia keikkoja vaihtelevalla menestyksellä, ja olen kokeillut siipiäni myös valokuvaajana joskin toistaiseksi olen erikoistunut painamaan lähinnä sitä kameran laukaisunappia vaihtelevilla preseteillä ;)

Vlogeja en taida sittenkään tehdä hetkeen, koska fiilis on ollut parempi kameran toisella puolella jossa voin päättää minkälaista maailmaa haluan tallentaa.

Mielestäni olen onnistunut muutaman kerran, ja ehkä jos tykkäät mun tyylistä, tuut tykkäämään avautuvasta galleriastakin, who knows. Mun työskentelyvälineet on melko haastavat, mutta pienet rajoitteet ohjaavat toisinaan myös tekemään parempia ratkaisuja. Valosta ja sen käyttäytymisestä en tosin ymmärrä yhtään mitään, mutta tällä hetkellä intressit ovat musiikin puolella <3

Palataan uusilla uutisilla ehkä jo tällä viikolla! :)