Tervetuloa blogiin

Tervetuloa blogiin

Author

Sani

Tervetuloa seuraamaan täysin uudistettua musiikkiblogiani! Minä olen Sani, ja olen kirjoittanut laulamisesta, musiikistani ja siihen liittyvistä ilmiöistä säännöllisen epäsäännöllisesti aina vuodesta 2012 alkaen.
 
Nyt vuoden 2016 syksyllä elämässäni tapahtuu suuri käänne, kun siirryn työelämästä takaisin koulun penkille musiikkialan opintojen äärelle tavoitellessani unelmaani päivätoimisesta musiikin parissa työskentelystä.
 
Vielä tätä merkintää kirjoittaessani olen puhdas harrastelijalaulaja, enkä edes monesta näkökulmasta tarkasteltuna kovinkaan kaksinen sellainen. Laulaminen ja musiikin esittäminen on aina tuntunut "mun jutulta", mutta monien epävarmuustekijöiden myötä aloitin laulunharrastamisen vasta aikuisiällä.
 
Erilaisten kokoonpanojen kanssa keikkailun, äänitysten ja säveltämisen myötä musiikki on ottanut yhä suurempaa roolia jokapäiväisessä elämässäni. Kun tasapainoilu "normaalielämän" ja musiikin kanssa alkoi tuntua liian kuormittavalta, päätin seurata sydäntäni ja lähteä luomaan musiikista uraa. Siitä, onko se mahdollista, tai mihin tämä tie tulee johtamaan, minulla ei luonnollisesti ole minkäänlaisia takeita. Koen kuitenkin, että minun on tärkeää antaa sille mahdollisuus.
 
emjoy music new blog on apple device iMac

 

 
Tämän suuren muutoksen myötä tuntui ajankohtaiselta uudistaa myös blogin konseptia:

Jo blogin alkumetreiltä asti pyrkimykseni on ollut jakaa tietoa oppimistani asioista ja kertoa tunnelmista eri produktioiden yhteydessä.
 
Uudistuksen myötä tulen huomioimaan ruohonjuuritason laulutekniikasta ja teorian perusteista kiinnostuneita lukijoitani yhä enemmän erilaisten tutoriaalien ja vinkkien muodossa.
 
Niitä lukijoitani, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneempia seuraamaan yleisiä kuulumisia opintojen lomassa, palvelee perinteisten blogimerkintöjen ohella myös täysin uusi kanava: vlogit, eli videopäiväkirjat.
 
Diskografia -sivun alle on vallankumouksellisesti kerätty kaikki julkaistu tuotanto, jossa olen ollut mukana sovittajana, sanoittajana tai säveltäjänä. Sivulta löydät helposti äänitteiden lisäksi myös musiikkivideot, joissa esiinnyn.
 
Lopuksi tahdon vielä alleviivata erästä tärkeänä pitämäni seikkaa. Haluan tässä yhteydessä muistuttaa kaikkia lukijoitani siitä, että minulla ei ole laulun- tai musiikinopettajan pätevyyttä, eikä toistaiseksi mitään virallista musiikkialan koulutusta suoritettuna. Blogissa jaan yleisesti saatavilla olevaa, omalla kohdallani hyväksi havaitsemaani tietoa. En ota vastuuta mahdollisista väärinkäsityksistä tai virheellisesti välittämistäni tiedoista. En koe tarpeelliseksi korostaa asiaan erikseen jokaisessa merkinnässä, mutta epäselvyyksien välttämiseksi asiasta löytyy tietoa navigaatiopalkin "taustat" -linkistä.
 
Suosittelen kaikille laulamisesta kiinnostuneille ensisijaisesti laulutunteja asialle vihkiytyneen opettajan kanssa.
 
Toivottavasti viihdytte sivuillani :)